請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
查看: 2755|回復: 13

[報料] <最新官方圖片> The LEGO Ninjago Movie Official Box Art 連發售定價

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015論壇元老LUGBULK2014最佳新人

The LEGO Ninjago Movie Official Box Art :

評分

參與人數 1+5 收起 理由
lovelionfish + 5 謝謝分享!

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015論壇元老LUGBULK2014最佳新人

個人觀感NINJAGO Movie 出這些Sets好有心思同誠意,一定會買
不過等完左套戲熱潮過左先

近例LEGO BATMAN Movie sets
回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

重有一盒
回復

中級會員

https://brickset.com/sets/70620-1/%7B-%7D
呢套都好靚呀!!
我都覺得今次ninjago movie好精彩~
特別係條船同ninjago city我都會買!

評分

momo + 5 謝謝分享!

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

lovelionfish 發表於 2017-6-21 21:59
https://brickset.com/sets/70620-1/%7B-%7D
呢套都好靚呀!!
我都覺得今次ninjago movie好 ...

重好多人仔呀
補返盒Box Image先

priced at $299.99 in the USA and £259.99 in the UK  發表於 2017-6-22 08:58
回復

金牌會員

極之有誠意
無諗過忍者出到超越大屋(10週年)及近年戰船既SET (魔盜王雖然跟番電影但有少少失望)
可惜我已經退一半坑,無位擺停買大大SET), 唔係我今年咁多大set破產都似
個人認為10週年及木馬都是必買的~
回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

carlos 發表於 2017-6-22 10:26
極之有誠意
無諗過忍者出到超越大屋(10週年)及近年戰船既SET (魔盜王雖然跟番電影但有少少失望)
可惜我已經 ...

魔盜王直頭冇熱潮。今次Ninjago Movie真係有不少掌聲,頭3輯Ninjago動畫有睇晒,個pattern次次都係搵隻忠既變奸,跟住打打打由奸變忠。初初我都會買齊所有Set,但越出越走下坡,之後都係揀黎買。

玩得耐冇位好正常啊,就算倉冇位都好正常,不過最緊要開黎玩。
Carlos都唔算半退啦,起碼有留意新的新聞,只係明智地選擇購買吧~哈哈
回復

金牌會員

momo 發表於 2017-6-22 14:10
魔盜王直頭冇熱潮。今次Ninjago Movie真係有不少掌聲,頭3輯Ninjago動畫有睇晒,個pattern次次都係搵隻忠 ...

以前單身可以房好多lego, 買到張床都擺晒未砌既大屋, 之後結婚搬左出去住當短暫二人世界, 就租倉擺個人野同lego
有地方當然狂砌的存貨同幾座大屋夠本. 唔夠1年半好似砌左超過10盒建築景點系列, 3座大屋. friends整個遊樂場系列, 摩天輪 冬天木馬 流動遊樂場 同好多不同系列大細set. 搞到我老婆都鍾意一齊砌lego
到搬番屋企住當然無乜位,張砌左同仲未開盒既都入倉(本來租淘大但因為7樓好彩無事,再租第二間).留番小部份細既set係屋企,
其實已經知道無位擺,但會心痕, 所以還是買少少同細既就算啦~
我認同會砌才好買,所以當我有機會就狂砌. 無就唔買所以已經無買大set  要知道有位擺到先好買啦~ 入倉係可以但唔係長遠辦法~
其實曾經瘋狂過已經很滿足~ 將來如果有小朋友,可以考慮接力XD

評分

momo + 5

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

carlos 發表於 2017-6-22 15:36
以前單身可以房好多lego, 買到張床都擺晒未砌既大屋, 之後結婚搬左出去住當短暫二人世界, 就租倉擺個人野 ...

先謝謝你的分享,相信這經歷是必經皆段
講開租倉,淘大時昌未起火前都去過睇,一上去個職員懵盛盛,問D唔係關於價錢冇張貓紙既問題就全部唔識答,全程未瞓醒咁,咁基本都會帶客睇睇,一樓已租晒要上二樓睇,兩層勁似迷宮又暗路又迮同one way,帶我地睇左兩個位,一個牆又霉又黑,另一個直頭係廁所位改建重要係三角形的倉位(記住時昌倉位呎數係報大數至少25%,因為我去過不同迷李倉公司現場睇過同一呎數比較過),直頭可以係入面拍套恐懼鬥室,睇完都反胃,未睇消防衛生都勁唔掂,職員都只是講價錢,自己也從始Blacklist時昌呢間野。大火發生後我每次經過都好慶幸冇租。

回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

又多一盒補返圖先

US$79.99  發表於 2017-6-23 08:52
回復