請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
查看: 2437|回復: 14

[報料] 日本買LEGO扺D!!

高級會員

21018 5,190円 = HKD$337.35 (hk yahoo價$420) 扺HKD$82.65
60072 1,020円 = HKD$66.3 (hk yahoo價$85) 扺HKD$18.7
60088 1,020円 = HKD$66.3 (hk yahoo價$85) 扺HKD$18.7

全部購自日本 Bic Camera, 由於係屋企人去, 我要番學無得去,所以佢地幫我買咗少少LEGO
少數以拍片形式分享Lego既香港人 (AT) ;)
ATLegoMCraftStudio<-------click入去支持一吓!
回復

金牌會員

最佳新人

真係抵呀!我月頭去都買咗唔少呢!
2015-01-23 14.51.47.jpg

qiY
21006係5380円,而我係飲恨42008:(9330円咋!  發表於 2015-1-23 19:09
21006飲恨中!)請問幾錢?thx  發表於 2015-1-23 15:33
男人嘅玩具,千祈唔好問幾錢!
屋仔系列我最愛,聖誕系列好可愛。
Creator人人愛,MOC我試愛!
回復

1萬

論壇元老

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015論壇元老最佳新人

重點係本CATALOG...

qiY
呢個我都飲恨了!!!  發表於 2015-1-23 19:10
盲點已破 :)  發表於 2015-1-23 17:06
回復

金牌會員

最佳新人

佢哋有冇用VISA或者銀聯比錢??
有多5%discount!

沒........... :L  發表於 2015-1-23 19:36
男人嘅玩具,千祈唔好問幾錢!
屋仔系列我最愛,聖誕系列好可愛。
Creator人人愛,MOC我試愛!
回復

金牌會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

qiY 發表於 2015-1-23 19:11
佢哋有冇用VISA或者銀聯比錢??
有多5%discount!

visa 同銀聯都得定淨係得銀聯先得﹖

BIC CAM, VISA, UNION PAY都係5%off yodobashi, 只有UNION PAY有5%off  發表於 2015-1-27 09:34
qiY
BICCAMERA係兩樣都有呢  發表於 2015-1-23 22:23
回復

中級會員

qiY 發表於 2015-1-23 14:52
真係抵呀!我月頭去都買咗唔少呢!

BIC CAMERA 係稅拔價,
去yodobashi買抵d, 佢地係稅入價, 有退稅, 銀聯仲有5%off
同埋格過兩邊價, 大部份都係yodobashi平d, 即使唔計個稅都係,
好似60072, 60088, yodobashi 只係賣1000 yen, 仲係稅入價黎...

Creator 同 Disney 既新貨2月6日先開賣, 其他款既2015新貨大致都齊, 不過2014或之前既款唔多, 同埋都幾多人去掃....  發表於 2015-1-29 09:10
thanks! 睇黎要預多小小錢去掃貨XD  發表於 2015-1-27 17:44
回復