請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
樓主: quanteric

[原創] 再落一坑......

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

先入兩盒246,分別以1550及1600入.但其中一盒稍後會送俾人....

靚盒嘅收藏,所以現在收藏嘅全街十盒齊.

自玩嘅仍然欠246...
回復

論壇元老

LUGBULK2017LUGBULK2016最佳新人

quanteric 發表於 2014-12-16 19:51
再入一盒... 10224,現時點,2700...

已經重傷...

10224香港全線已過$5000, 我好辛苦先喺Bricklink搵到連運費$4xxx,望返q師兄呢個post,見224短短幾個月已差不多升咗近1倍,真覺得有點炒過火!
回復

高級會員

最佳新人

galco 發表於 2015-5-7 19:44
10224香港全線已過$5000, 我好辛苦先喺Bricklink搵到連運費$4xxx,望返q師兄呢個post,見224短短幾個月 ...

我一年前買14xx……

記錯咗!係1380至真!  發表於 2015-5-7 20:23
唔好俾人知用咗幾多錢買lego呀!會死o架!
回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

galco 發表於 2015-5-7 19:44
10224香港全線已過$5000, 我好辛苦先喺Bricklink搵到連運費$4xxx,望返q師兄呢個post,見224短短幾個月 ...

g師兄勁!嗰千零蚊對你嚟講濕濕碎啦......師兄現今街景狀況如何?全齊了嗎?
回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

chi_2008 發表於 2015-5-7 20:18
我一年前買14xx……

小弟上年一月在y拍以5300入了211,197,224同218來收藏....

當時確實係呢d價, 只係依家炒得太瘋狂喇!  發表於 2015-5-7 21:31
回復

論壇元老

LUGBULK2017LUGBULK2016最佳新人

quanteric 發表於 2015-5-7 21:28
小弟上年一月在y拍以5300入了211,197,224同218來收藏....

唉!真係後悔點解唔早啲玩返LEGO呢!
回復

金牌會員

最佳新人

galco 發表於 2015-5-8 01:45
唉!真係後悔點解唔早啲玩返LEGO呢!

X 2 here..

開頭玩番lego, 都係俾朋友砌既technic flatbed truck吸引.. 亦係第一盒lego.
如果果時知道既話.. 我諗我會有官方既lego store. 因為屋企附近既mall lego store grand opening..

回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

上月買了兩盒246,收藏一盒同送出一盒.今晚在現點以1530入多盒自玩.

街景收玩各一任務暫時完成.下年繼續.....

祝各大師兄師姐早日集齊.
回復

註冊會員

幾時會砌出黎睇睇個全景呀?
回復

註冊會員

我最近都中咗毒, 買了兩盒 Simpson House, 10243 & 10246!
回復