請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
樓主: quanteric

[原創] 黑盒收藏

論壇元老

論壇元老最佳新人

嘩, 1000英鎊呢..... D黑盒真係好毒
回復

論壇元老

最佳新人LUGBULK2014

quanteric 發表於 2014-6-21 16:04
系統限制......剩下四張圖片(11-13,鴨)要明天才可上載....

明天?  零晨12:00咪係囉,唔該曬CHing。(HaHa)
回復

2萬

HKLUG幹事

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014HKLUG幹事舊論壇之友

quanteric 發表於 2014-6-21 19:24
4000012是今年二月在ebay以大約一千英鎊bid得(925.21英鎊勝出價及另加運費).號碼是6/53.

因系統限制今天未 ...

又唔算貴喎,bid 得激烈嗎?
Ebay我好少睇,乜寶都走哂Lu :p

LUG Ambassador - HKLUG
個人FB 專頁 : Chiukeung the Brick Artist
回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

剛入了ebay查看,合共有4個人bid,總共有22個bid.我自己bid了7次(300,450,609,750,850,900,1150).我最後的1150以925.21勝出.奇在有一個末落過bid嘅用戶喺最後一分鐘落bid使價格由82x升到92x....我之前領教過這些行為,所以之前下了900及1150嘅bid.那次運費喺50英鎊,另加1英鎊自願捐款,合共976.51英鎊.
回復

論壇元老

LUGBULK2017LUGBULK2016論壇元老LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

quanteric 發表於 2014-6-21 19:24
4000012是今年二月在ebay以大約一千英鎊bid得(925.21英鎊勝出價及另加運費).號碼是6/53.

因系統限制今天未 ...

1000英鎊 @[email protected]
想儲Modular Building (爭10246),等待時機(執一套10185,好想要10244
回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

另回應另兩位師兄.我今晚十二點後試下.價格上,只係12比較貴,印象中其他嘅都係在四千元以下.尤其是10就一千都唔使.另6就一千多些.我遲些話你知每件我俾了多少,等我查看記錄.....

qiY
相信4000010屬於最平啦!小弟都入咗4××咋  發表於 2014-6-21 22:33
回復

金牌會員

最佳新人

呢啲機會唔屬於我呢!
不過恭喜師兄購得心頭好!
下年師兄去參加 inside tour啦!
既可以擁有自己嘅黑盒,仲可以參觀夢幻嘅公司!
絕對超值呢!!
男人嘅玩具,千祈唔好問幾錢!
屋仔系列我最愛,聖誕系列好可愛。
Creator人人愛,MOC我試愛!
回復

高級會員

Wa... UK$1000........
Not my level to play....
回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

交易如下(小數點後當一單位計):

5,一月BL,DKK 2701,實付HKD 4008;
6及7,一月BL同時買下,USD 480,實付HKD 3860(6 USD 90,7 USD365,運費 USD25);
9,二月BL,DKK 2827,實付HKD 4214;
10,六月現時點,實付HKD 480;
11,五月BL,USD 485,實付HKD 3812;
12,二月ebay,GBP 978,實付HKD 13123;
13及鴨,一月BL同時買下,EUR 228,實付HKD 2513(13 HUF 30.5k,鴨 HUF 35k,賣家要求用歐元付款).
回復

1萬

論壇元老

見習收玩家

論壇元老最佳新人

qiY師兄(或師姐),小弟很想去,但於工作及家庭方面在未來幾年未必可以去到....,或許仔女大了之後睇下有冇機會一家人一齊去....
回復