請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
樓主: chiukeung

[原創] [17/11] LEGO warehouse sale討論/分享帖

高級會員

LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014

qdesign 發表於 2013-11-18 01:00
我就掃左幅嘆息之牆返屋企

IE 11 upload 唔到相既
回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015論壇元老LUGBULK2014最佳新人

chiukeung 發表於 2013-11-18 01:04
上年D $100件 日版Tee 都無左,
可能真係因為今年無搞動漫,無入貨,所以無貨尾剩 ...

我今朝望人地session 1果時係有tee賣
不過唔知幾多銀
回復

高級會員

LUGBULK2015

CK, thanks thank so much!!!!

不用客氣 :D  發表於 2013-11-18 09:50
回復

高級會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014舊論壇之友

sunny911hk 發表於 2013-11-18 00:44
第一次去完lego 開倉~~真係很好,可以買到一些心頭好,真是我呢d不是很有錢人的好地方。本來一心入去就拿p ...

嘩!一折Key Chain 好正喎!

係呀~~呢一次最大收穫~~我又鍾意city ~police  發表於 2013-11-18 09:22
回復

金牌會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

有無人買到教育系既人仔或set呀?? 我望盒輕嘆呀

係呀, 我又係睇中個set人仔><  發表於 2013-11-18 15:40
我都係望住人哋搶咋。。。買唔到 education 人仔  發表於 2013-11-18 12:09
回復

HKLUG幹事

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014HKLUG幹事舊論壇之友

一折keychain冇哂d字母tile :p

個d字母係分開另一盒~~開倉無~ 但只係要隻人仔同入面有2個銀色bricks 都正la  發表於 2013-11-18 09:24
回復

HKLUG幹事

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014HKLUG幹事舊論壇之友

breadming 發表於 2013-11-17 23:52
小弟今日的收獲, 好野搶唔到, 大部分都係人地唔要放低才拿到, 一係係D冇乜人要的SET

雖然SECTION2, 4,  ...

8080同9471咩價^_^

8080 ~$314 9471 ~$252 (再9折後計)  發表於 2013-11-18 16:18
回復

HKLUG幹事

手腳慢,又掛住影下死貨,不過都買左吾少f^_^;)

盒猩猩同哈比人都係臨尾冇人要擺返抵^_^

評分

參與人數 1+5 收起 理由
chiukeung + 5 謝謝分享!

查看全部評分

回復

新手上路

已經開完倉了?好想去啊!

開倉只開一天,已完結  發表於 2013-11-18 09:51
回復

中級會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014

rex 發表於 2013-11-18 08:01
手腳慢,又掛住影下死貨,不過都買左吾少f^_^;)

想問下圓形果件Sports係咩黎?
回復