請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
樓主: chiukeung

[原創] [17/11] LEGO warehouse sale討論/分享帖

高級會員

LUGBULK2016LUGBULK2015

今日的收獲~~
買到差唔多岩岩3000, 賺埋個9折
多謝HKLUG同蕉強~~~~~~~~~~

評分

參與人數 1+5 收起 理由
chiukeung + 5 謝謝分享!

查看全部評分

回復

高級會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014舊論壇之友

好彩沒有10xxx,留返啲錢買其他野

多謝LEGO HK 的安排,也多謝HKLUG 的邀請咭!

我都係想買人仔 除番開都好貴呀.. 無買  發表於 2013-11-18 00:32
老伯原來都係大戶 :D  發表於 2013-11-18 00:15
人仔本來都想買!但好貴!  發表於 2013-11-18 00:12

評分

查看全部評分

回復

3萬

HKLUG幹事

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014HKLUG幹事舊論壇之友

多得珍妮瓜支持,連帶同場 Dino 降落傘pack 大賣 !!
我見好多朋友都有買 , 真係估唔到

LUG Ambassador - HKLUG
個人FB 專頁 : Chiukeung the Brick Artist
回復

1萬

論壇元老

LUGBULK2017LUGBULK2016論壇元老LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

chiukeung 發表於 2013-11-18 00:17
多得珍妮瓜支持,連帶同場 Dino 降落傘pack 大賣 !!
我見好多朋友都有買 , 真係估唔到 ...

我都好有興趣~~~不過我住地下無得玩!
回復

3萬

HKLUG幹事

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014HKLUG幹事舊論壇之友

momo 發表於 2013-11-17 22:57
其實如果有了解香港市場,即有去過至少兩次以上首賣日,開倉,動漫節等活動
你不難發現今次樂高公司分135和 ...

haha.. 我都唔太明添

玩嘢,kekeke 冇可能lor....kekeke  發表於 2013-11-18 00:49

個人FB 專頁 : Chiukeung the Brick Artist
回復

中級會員

最佳新人LUGBULK2014

第一次去完lego 開倉~~真係很好,可以買到一些心頭好,真是我呢d不是很有錢人的好地方。本來一心入去就拿pet house ~~可惜我的時段無用想要的10xxxbuilding~~見到人地拿住盒Pet House回家,真開心~~有無朋友可以說我知呢盒折左幾錢。價錢不是好~好好平~~不過都好滿足~連金人仔都有得買~~~尤其我找到一折的Police~key chain 真係平到笑^^可能我太鐘意city 系列。在最後半個鐘~~比我找到盒殘盒fire chief~六折~~對於我呢d玩家~~個盒爛同殘都無咩所謂~~起碼有折多d ma~~~
最後走個時還有禮品包friend pet送~~真的太好!!{:soso_e113:} 希望下年又有機會去~希望LEGO HK 搞多d呢d活動{:soso_e179:}
今日收穫都好好~~再一次多謝CK 比d inviation card我地~~無私的負出時間去統籌~同派card~~~
2013-11-17 23.40.34.jpg

Session 2 唔見見有police keychain  發表於 2013-11-18 01:34
你upload 相既方法唔啱,睇唔到相 :P  發表於 2013-11-18 00:47

評分

查看全部評分

回復

中級會員

最佳新人LUGBULK2014

sunny911hk 發表於 2013-11-18 00:44
第一次去完lego 開倉~~真係很好,可以買到一些心頭好,真是我呢d不是很有錢人的好地方。本來一心入去就拿p ...

加番了 thx
回復

3萬

論壇元老

人無求 - 品自高

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015論壇元老LUGBULK2014最佳新人

上年匙扣係$20一隻,今年$42
所以我放低左
回復

高級會員

LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014

我就掃左幅嘆息之牆返屋企

我拎起左幾次又放低左!  發表於 2013-11-18 01:50
壯觀!  發表於 2013-11-18 01:35
有圖有真相 :D  發表於 2013-11-18 01:02
回復

3萬

HKLUG幹事

momo 發表於 2013-11-18 00:52
上年匙扣係$20一隻,今年$42
所以我放低左

上年D $100件 日版Tee 都無左,
可能真係因為今年無搞動漫,無入貨,所以無貨尾剩

回復