請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKLUG 香港樂高迷用戶組討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: MOC 教學 10182
樓主: chiukeung

[原創] [17/11] LEGO warehouse sale討論/分享帖

論壇元老

LUGBULK2017LUGBULK2016論壇元老LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

chiukeung 發表於 2013-11-17 19:40
你地個個買到10233, 反而我自己都買唔到 XD

頭先都見唔到有><
想儲Modular Building (爭10246),等待時機(執一套10185,好想要10244
回復

金牌會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

唔夠尐貨家搶。。 最想買既連放係邊都見唔到就睇住尐人落哂落箱T.T

回復

新手上路

我買了10214 想放售。

見到比2位排第一人兄跑去買~~~一見都知買來放售  發表於 2013-11-18 00:56
頭先有?放幾錢?  發表於 2013-11-17 20:44
你放幾錢呀? 我有興趣呀  發表於 2013-11-17 20:05
原來今日都有10214 ,今朝見唔到  發表於 2013-11-17 20:00
回復

高級會員

最佳新人

Ericson 發表於 2013-11-17 19:47
頭先都見唔到有>

Are you session 4 @ 13:15??
我係第4折,我見到有4盒。。。
第一盒唔夠人搶,近一行入去個位
第二次無拎o係入面近accessaries,因為拎緊10228
第3次我o係個男仔手上拎。。。佢又唔係要拎10233黎 "long" 另一盒大野,我就唔該唔該。。。拎o左佢。。。我拎呢盒比較近cashier個位。。。
我俾錢時見到排前面另一個男仔拎o左盒,所以好肯定有4盒。。。可能更多。。。
回復

高級會員

LUGBULK2015LUGBULK2014

kt1028 發表於 2013-11-17 19:56
Are you session 4 @ 13:15??
我係第4折,我見到有4盒。。。
第一盒唔夠人搶,近一行入去個位

10233唔係個個session有
我果個session無
回復

金牌會員

LUGBULK2017LUGBULK2016LUGBULK2015LUGBULK2014最佳新人

最想買10214 ...淨係見到尐人一開波衝入去, 連放係邊都未見二
眼白白睇住尐人大紙箱入面推滿哂
回復

高級會員

chiukeung 發表於 2013-11-17 19:47
Arch Fans !!
我見有人買到Robbie House, 好似 $1999 *.0.6 (灰label) *.9

我都見到,我就係慢左一步~為左拎10233 ><"
回復

高級會員

最佳新人

bonedog 發表於 2013-11-17 20:03
最想買10214 ...淨係見到尐人一開波衝入去, 連放係邊都未見二
眼白白睇住尐人大紙箱入面推滿哂 ...

我都係。。。好多大盒10xxx未知o係邊已經唔見o左。。。
session 4 10214係個女人買o左。。。

我地搶唔到10218 petshop 同 9468 Monster Fighter Castle
回復

高級會員

bunp 發表於 2013-11-17 19:59
我果個session無

我最後果節.
見到有人拎住兩盒...
回復

高級會員

最佳新人

bunp 發表於 2013-11-17 19:59
我果個session無

係咪一開波俾call van仔 入貨d人掃哂咋?
我見佢地好有策略,專攻大set,一個攻左一個攻右,之後o係角落入箱或紅白藍袋

個幾個就係in point 店主~~有相為證tim haha~有圖有真相  發表於 2013-11-18 00:59
回復